MaSCo; Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri tarafından düzenlenen bu sene 3-4-5 Mayıs’ta 19.'su yapılacak olan öğrencilerin bilimsel araştırma yapmasına ve bu araştırmaları sunmasına olanak sağlayan yaklaşık 800 kişinin katıldığı bir öğrenci kongresidir. ??
Tıp Eğitimi denince akla gelen ilk isim olan Prof. Dr. İskender Sayek; televizyon programlarıyla ve Mehmet Öz’ün asistanı olarak tanıdığımız Doç. Dr. Halit Yerebakan; ülkemizin ilk kadın Beyin ve Sinir Cerrahisi Profesörü olan Prof.Dr. Nurperi Gazioğlu ve Hematolog olmasının yanı sıra popüler bilim kitapları ve Youtube videolarıyla herkes tarafından tanınan Prof.Dr. Mustafa Çetiner bu sene bizlerle olacak
Eğer konaklamalı paketimizi seçersen TripAdvisor tarafından Anadolu Yakası’nın en iyi oteli seçilmiş olan Titanic Business Kartal ‘da kalacaksın.
Aynı otelde cuma günü Gala yemeğimiz olacak ve Zakkum seninle olacak! ?
Dopdolu bir sosyal programın yanı sıra seni birbirinden farklı ve eğlenceli atölyeler bekliyor olacak MaSCo bu sene de gümbür gümbür geliyor??
Bilimin kalbinin attığı yerde bizimle beraber MaSCo’nun 19. Yaşını kutlamaya ne dersin?????
Ayrıntılı bilgi ve kayıt için: https://www.marmarastudentcongress.com/